Matskole med Mindor

– Hvorfor skal vi spise ørret fra Peru eller hjort fra New Zealand når vi har verdens beste råvarer rett utenfor døra?, lurer Mindor Klauset i Klippfiskakademiet.

ÅLESUND: – Ideen til Klippfiskakademiet oppsto under matfestivalen i Ålesund, etter et seminar om lokal kyst- og matkultur. Jeg mener; hvorfor skal vi servere scampi, stillehavstorsk og ørret fra Peru når vi har så fine råvarer rett utenfor døra?, sier Mindor Klauset, kokken fra Midsund som mange kanskje vil huske fra NRK-radioprogrammet Mat med Mindor.

– Ja, det er vel en sju-åtte år siden jeg satt sammen med Odd Søraas i studio. Det dreide seg mye om tradisjonsmat. Det rare var at folk trodde jeg var en eldre, tjukk herremann. Mens jeg egentlig var en relativt ung kar, tynn som en spiker, ler Mindor, som åpnet dørene til Klippfiskakademiet 2. mai i år.

Les heile saken her:
http://www.rbnett.no/forbruker/article477119.ece

Cxense Display