Hvalwrap

Hvalwrap

 4 porsjoner, ca. 40 min.

600g hvalkjøtt i strimler
2–3 ss olje til steking
1 dl rømme
1–2 ss chilisaus
4–6 stk tortilla wraps
1 stk rødløk i tynne skiver
1 stk rød eller grønn paprika i strimler
1 stk feltsalat
4 ss bønneskudd
 litt ruccola eller issalat
 salt og pepper
 tacokrydder

Slik gjør du

  1. Stek hvalstrimlene i oljer og dryss over tacokrydder, salt og ­pepper.
  2. Bland sammen rømme og chilisaus og smak den til.
  3. Varm wrapen etter anvisning.
  4. Bland sammen grønnsakene.
  5. Bland hvalkjøttet forsiktig med salaten og legg en passelig mengde på hver wrap.
  6. Legg 1 skje dressing og bønneskudd på toppen og brett sammen.
Cxense Display